25. Spar Budapest Maraton
Létrehozta: Bozót | 2010-09-06 15:17:29-kor
Ha netán van már ilyen topik, akkor szóljatok légyszi, ezt pedig töröljük. Ha nincs, miért nincs? Már csak 3 hét! Ki nevezett már, ki tervezi, időterv, jelmez, ötleteket, tippek, para? :)
Jó reggelt!
Ébren vagytok már?
Hogy aludtatok első bálozók?
Én "kicsit" feszült vagyok, mint egy megfeszített íj. Bízom benne, sikerül a nagy varázs(lat) és behúzom az első maratonom.
Mindenkinek HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Én lusta vagyok, ki ne fűzöm egy chip miatt az egészet....:/
Hajrá mindenkinek!
Előzmény: rockabilly8 (283)
Sziasztok!
Mindenkinek sok sikert holnapra!
5 napja még aggódtam az eső miatt, de már az sem zavarna, ha szőnyegbombázás lenne, úgy érzem magam, mint versenyló a startgépben. Tegnap éjszaka már alig aludtam.
9 hónapja határoztam el magam, kihordtam, és holnap SZÜLÖK!
UI: a chip felhelyezésével kapcsolatban javasolnám hogy az alábbi youtube-ossal ellentétben, ne a felső masnihoz fűzzétek, hanem az itt jobb oldalon, a hírdetésnél látható módon a cipő orrához legközelebbi fűző részre. Remélem érthető:) Nekem bejött.
Akkor holnap, HAJRÁ!!!!
2099-es
Mindenkinek nagy go-go-go holnapra!!! Megcsináljuk, max félúton felvesszük a békatalpat.. ;)
Voltam tésztaparty-n és síboltam magamnak első maratonos hátra tűzhető cuccot ...
Nézem riadt szemmel az időjárási jóslatokat,... egyre rosszabb :(( tegnap még gyenge esőt ma már erős esőzést jósol....
Szépen fogad az első maratonom...
Hogy miben futok az még számomra is rejtély.
Igazad van, a Kékes épp ezért sem lett a kedvenc versenyem.
A bemutatkozásodban írt gondolat holnapra minden maratonistának iránymutató: fontos a helyes iramválasztás.
Hajrá mindenkinek!
Előzmény: megyi (278)
A hid feljárók nem emelkedők. A Kékes csúcsra futás na ott van emelkedő
Hosszú versenyen sosem szabad megfutni az emelkedőket, nem szégyen lelassítani és elaprózni a lépéseket.
Hajrá a maratonon.
Előzmény: Amatőr (276)
Jaj, dehogynem emelkedik a Bp. maraton!
Tapasztalatból mondom, hogy az összes híd meg egyéb felüljáró hegyi maratont varázsol a pályára!
Tésztapartira jöttök? Hátha még nem esik ma az eső, s elég lesz csak holnap áznunk-fáznunk...
Hát hajrá mindenkinek!
Előzmény: Bozót (253)
Edzésonline Tali a maratonon
Várunk minden edzésonline-os indulót szeretettel - és némi csoki ellátmánnyal - reggel 9-től az időkeréknél. A találkozási pont térképen bejelölve. Program: utolsó pillanatos szénhidrátfeltöltés, ismerkedés, fotózkodás Malackával :o) Gyertek és köszönjetek oda nekünk!
Mjoci - neked egy különleges csokival készülünk! Rózsaszín, és formájában kedvenc közös ismerősünkre emlékeztet :o)
Íme a végső lista, a versenyig már nem frissítem többet.
Mindenkinek nagyon jó futást és tervezett időkön belüli, mosolygós célbaérkezést kívánunk, Budapesten és Berlinben is! :o)
25. SPAR Budapest Maraton |
|||
Név |
Rajtszám |
Időterv | Egyéb duma |
Maraton | |||
Bozót | 2361 | Jelmezben, igyekezve, de nem meghalva :) |
|
potther | 1183 |
4:00 |
Első hivatalos maratonom, de összeségében a 3. Jelmezben futok majd! |
szkata73 | 2080 | elsőbálozó | |
Pátyalso | 2612 | <3:20 | |
prokátor | 2819 |
4:30 | Életem 2 maratonja! |
mjoci | 3:20-3:30 |
||
eftomi | 1366 | beszélgetős, nézelődős hosszú futás | |
cs1krisz | 1462 | <4:00 | jólesően, ha lehet 4 óra alatt |
leon01 | 2857 |
3:25-3:30 | |
posztizoli | 1662 | 3:50 | |
pecsenye | 2045 | <3:30 | |
begun | 2253 | <3:25 | |
kissg | 2217 | első maratonom, szeretném teljesíteni, és pofátlanul jólesne 4 órán belül lenni | |
HarcsaBarna | 2003 | <5:00 | |
Shepherd | 1858 | 4:10-4:20 | elsőbálozó |
Daniloo | 2176 | 4:30 | a terv 6 perces kilik, bár 4:30 -as idővel is kiegyezek |
dildi | 1408 | <5:00 | Elsőbálozós-betojós-izgulós futás |
Amatőr | 1509 | A tervezett idő: kellemesen hűvös, pici szemerkélő esővel | |
Levicopter | 1513 | <4:00 | |
oleandro | 1606 | 3:30-5:00 | |
andi-ka1 |
2733 | elsőbálozó, cél: beérni a busz előtt | |
Rosszcsont | 2198 | elsőbálozó, záróbusz tempó | |
Attila | 1017 | 3:10 | Ez lesz a 34. maratonom |
Mike255 | 2311 | 4:30-5:00 | Ez lesz az első maratonom az Ironman-t leszámítva. Ha nem fájna a lábam, akkor 4 óra körüli időt terveznék, így lehet csak 4:30 - 5 óra lesz belőle. :( |
aviczian | 2389 | 4:30-4:45 | Elsőbálozó, hosszas tépelődés után úgy döntöttem, hogy futónak öltözök. |
rob | 2925 | 3:40 |
PB-t biztosan nem futok a Spar Maratonon, mert előtte héten Vár a hármas maraton lesz. Időterv nincs, csak ne halljak bele! Időterv azért mégis van:-)
|
dgabica | 2173 | <5:00 | Cél eddig 4:30 volt, de 3 napja fáj a lábam. Új cél: 5 órán belül. Ha még jobban meggondolom: célba érni. Egyáltalán. :-))))) |
panikol | 2777 | 4:30 | Elsőbálozó. Izgulok, de sok barátom jön szurkolni. Ha lefutottam blogot irok az élményről :) |
Kolja | 2242 | 3:30 | Az álomidő 3:30, ami jobb esetben is inkább 3:45 lesz, de mindenféleképp 4 órán belül szeretnék átvánszorogni a célvonalon |
cica66 | <3:54 | 4. maratonom lesz | |
gbalazs | ~3:35 | ||
ewwwil | 2347 | életem első maratonja lesz mindegy milyen időeredménnyel... | |
Merkúció | 2708 | 3:30 | |
csincsilla | első maraton, cél a célbaérés szintindőn belül:) | ||
Kicsi | 4:00 | piros pöttyös az igazi :)) | |
mrfuci | 1310 | 4:30 | Elsőbálozó. Ha találkoznánk futás közben akkor egy zöld pólóról ismertek fel, aminek a hátán a "Nem fékezünk senki kedvéért!" felirat van, köszönjetek bátran... :D |
cuzco | 2291 | 4:00 | |
K.Gergő | 2:48 | Remélem szép időnk lesz, mert az időjáráson is sok múlik majd! Jó felkészülést mindenkinek! | |
tsoma | 4483 | <3:10 | |
stilden | 2263 | 3:00 | stilden, alias Dénes |
vízFUTár | Én is ott leszek 13. Bp Maratonom!:) | ||
Shrek | 3023 | Just for fun! | |
rockabilly8 | 2099 | <4:00 | Szeretnék 4 órán belül megérkezni. Örülök, hogy nem lesz 25 fok, de az esőtől picit tartok, bár legalább nem foglalja le az egyik kezem a szivacs:) |
marky | <4:00 | ||
futacica | 2192 | 4:30 | 2. maratonom lesz |
tamsa | 2141 | 4:30 | Elsőbálozó. |
supakjz | 2167 | <4:00 | idő remélhetőleg 4 órán belül, elvégre már 16 hete futok. :) |
Pocokharcsa | 1341 | ||
davidlakat | 3005 | ||
easter8 | 1502 | 2. maratonom lesz | |
Panferik | 1517 | ||
feketearpi | 2327 | <4:00 | 5. maratonom lesz |
Blue from the Island | <3:29:16 |
6.SPAR Budapest Maratonom lesz és a 3:29:16 alatti PB-ért futok! :) Ha nem sikerül akkor Malackának annyi! :) |
|
kovacsarpad | 2619 | 4:00 | 3. maratonom lesz |
supy33 | 1530 | Első hivatalos maratonom, de összeségében a 3. | |
Scheffer István | 1769 | Mennyi idő alatt ? majdnem mind egy . Azért megpróbálom a rengeteg sérülés után , mellett , a legjobbat kihozni magamból. | |
megyi | 2235 | 4:10-4:20 | Elsőbálozó. |
30km | |||
stojesz | terv nincs, amire képes lehetek az 2:50 környéke | ||
running Laca | <1.54.19 | Cél az új PB | |
szk1270 | 6241 | 3:00-3:15 | Életem első ilyen hosszú távú versenye. |
Marcellus74 | 6261 |
tavaly 2:57 volt, könnyedén futva, 5:50-es kilóméterekkel. idén 2:40 alatt szeretném, de nincs teljesítési kényszer, Athénra készülünk. |
|
-e- | 3:30-4:00 | egyszerűen megcsinálni :-))) | |
run-ka | 6291 | csak a plecsni érdekel, megdolgozom érte | |
gica | 6205 | Elsőbálozó. Cél: a teljesítés:)) |
|
Bősz Eri | 6261 | ||
nalacy | 6259 | 3:00 | |
Eikiden | |||
Sneci | |||
Minimaraton | |||
Eperszem | |||
forgi | 7696 | ||
Staféta | |||
Szilva | 364 | <4:00 | Staféta váltóban futok, a 21 km-t futom én, rajtszámunk 364. A csapat befutó idejét 4 órán belül tervezzük. |
henó | 364 | <4:00 | Szilvával futok a Staféta váltóban, én a 12,5 km-es távot futom! |
Máshol: Berlini Maraton |
|||
csilla* | <4:30 | én Berlinben futok a budapestivel egyidöben. nekem is elsö fellépésem lesz, remélem sikerül 4:30-on belül futnom! 40.000-en futunk majd a német fövárosban, s 1 órával hamarabb startolunk majd, 9:00 h-kor. HAJRÁ mindenkinek!! Budapesten és Berlinben is!! |
Most vagyok utoljára netközelben, mindenkinek nagyon-nagyon nagy kalappal!
Spirit of the marathon RULEZ!!!
Nekem az a kedvenc részem, amikor a rajtnál állnak, fokozódik a feszültség, jó a zene, és aztán Rajt...
még közel 27 óra a rajtig.
aki még esetleg nem látta, annak mentális felkészülésként ajánlom ezt a filmet. :)
Sziasztok!
Friss regisztráló és friss maraton futó vagyok (leszek) .
Rajtszámom 2235.
Cél: 4:10 - 4:20
Az egyik futó ismerősöm váltójában kiesett egy személy betegség miatt. Ha valaki tud valakit, aki bevállalna egy váltóban 10-13km-t a 25. SPAR maratonon kérem üzenjen az e-mail címemre (szilard.megyesi@gmail.com).
Az esővel ne foglalkozzatok! Egy jó sapka és kész (itt veszted a legnagyobb hőt + nem folyik az eső a szemedbe). Amíg futsz hőt termelsz, ha megállsz utána kell gyorsan szárazba bújni.
Ez természetesen akkor bukta, ha erős szél van - iszonyúan lehűt
vagy szakadó eső.
Ha nem tudsz kijönni szombaton, elvileg elég, gyakorlatilag készülj arra, hogy kicsit őrültekháza lesz :) Én arra bíztatok minden fővárosit és Budapest környékit, hogy intézze szombaton. Egyszerűbb, nyugisabb.
Előzmény: Eperszem (265)
Sziasztok.Én is a maratonra neveztem 1769 -es rajtszámmal . Többedik maratonomat futom . Mennyi idő alatt ? majdnem mind egy . Azért megpróbálom a rengeteg sérülés után , mellett , a legjobbat kihozni magamból. Jó futást mindenkinek . JA és a szurkolókról se feledkezzünk meg , akik állják az esőt velünk együtt.
Egy hasznos krém ( ha nem ismeritek) , a hideg , és eső ellen PROTECT EXTRA. megtaláljátok a www.bornsport.hu -n Itt van más hasznos dolog is . Hát ha még be lehet szerezni
Első hivatalos maratonom, de összeségében a 3.
Rajtszám: 1530
Egy kicsit izgulok, mert az elmult héten megfáztam, de bízom benne, hogy menni fog.
Siasztok,
Kicsit félő volt hogy eltudok e indulni a minimaratonon, mert ez a nyavalyás virus engem is elfogott, de most mrá asszem megküzdöttem vele.
Szerintetek elég ha aznap reggel veszem át a rajtszámot, mondjuk kimegyek fél 9 körül?
Szerintem az a kis tasak is jó ötlet, amibe a Nike chipet teszi akinek van SportBand- je, csak egyszer kell felhűzni a fűzőre, és pont.
Lehet a bokádon is. Bár szerintem kényelmesebb a cipőn. Futottam már mind a két féleképpen. Nekem a tépőzár egy kicsit kidörzsölte a bőröm.
Előzmény: Mike255 (258)
Mennyire kell szigorúan betartani, hogy a chip a cipőn legyen? Bokán nem lehet viselni?
Minél kevesebb vizes cuccnak a súlyát cipeled magadon annál könnyebb futni.Ha nem megy 15 fok alá a hőmérséklet,de nekem jó még a 12 is ,akkor elég a rövid cucc.
Előzmény: andi-ka1 (249)
Hehe:) Nem, az már volt és nagyon jók is voltak. Nem mintha egyáltalán bírnék abban a göncben futni.... De beöltözök és fel is fogtok ismerni, szerintem :P
Előzmény: aviczian (255)
Tisztára parázok. Egyidejelűleg pedig, ha rágondolok, elönt az öröm, és alig várom. Megyek a tészta partira is. Nem érdekel a hülye eső, az emelkedőt pedig bírom.
Nincs emelkedő, Budapest az egyik legsíkabb maraton a világon :)
Ha a Nyugati felüljáró huplijára gondolsz az olyan majdnem 39-nél lehet, de Saci néni ott leszek és átrugdos, ne félj :))
Előzmény: stilden (252)
Ahoj mindenki,
Nem tudjátok, 37-nél, vagy 39-nél lesz az emelkedő?
Felhívtam a BSI-t, állítólag lesz mobil zuhanykabin pár száz méterre a versenyközponttól, marcsi után lehet zuhanyozni:-)
Én a minél kevesebb göncre szavaznék, mindenképp technikai anyagból. Nem érdemes védekezni a víz ellen, mert jobban zavar a dzseki, mint maga az elázás....szerintem.
Előzmény: andi-ka1 (249)
megneztem a bsi oldalan 2493 an neveztek mostanaig egyeniben a maratonra ebbol 1431 magyar es 1062 kulfoldi..
jo futast minden indulonak!
Előzmény: Shepherd (247)
Milyen ruhában érdemes futni, ha esni fog? Esős versenyen még nem voltam.
http://www.youtube.com/watch?v=FL6JgqxAp0U&feature=related
(az a Bloody Sunday durva hozzá :))
Előzmény: RemAti (245)
Mai Metropolban majdnem 2 oldal foglalkozik a Budapest Maratonnal:) Tudtátok, hogy a 15 000 nevezettből csupán 3000 futó indul a 42 km-en? És ennek egy jó része (a cikkből mintha 1500 rémlene) külföldi. Felemelő érzés lesz (ha lefutom:) ennek az "elit klubnak" a tagjává válni! Ahogy olvastam egészes beleborzongtam a gondolatba, basszus holnapután maratont futok!
Pihenjetek, vigyázzatok magatokra és hozzátok a legjobb formátokat! Hajrá mindegyikőtöknek!!!
Sziasztok! Nekem ez a 3. maratonom, tervezett idő optimálisan 4 óra, rajtszám: 2619 Hajrá mindenkinek !!
A rendszer bírni fogja, csak toljátok a kiliket és utána az edzéseket be a rendszerbe bátran... :-)
6.SPAR Budapest Maratonom lesz és a 3:29:16 alatti PB-ért futok! :)
Ha nem sikerül akkor Malackának annyi! :)
Rajtszámom majd szombaton lesz.
2327 -es rajtszámmal indulok,ez lesz az 5.Négy órán belöl tervezem
Jó regelt mindenkinek!
Nekem a második, de ugyan úgy nem aludtam jól, mint az elsőnél.
Jó futást és tervezet célba érést mindenkinek!
Előzmény: tamsa (288)