Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 179 800 km-t sportoltatok

Teszteld te is

kedvenc sportcuccodat
majd írd meg róla a véleményed!

Kategóriák

Futócipő

65
teszt
Tovább a futócipő tesztekhez

Óra, GPS

12
teszt
Tovább a óra, gps tesztekhez

Kiegészítők

4
teszt
Tovább a kiegészítők tesztekhez

Legfrissebb tesztek

Saucony Type A6 (4) 3036 napja pereszke
(4.5 / 2)
Garmin Forerunner 15 Hrm 3085 napja P-VK
(5 / 1)
ALTRÁVAL AZ ULTRÁN (5) 3100 napja bocskay
Philips ActionFit fejhallgató (1) 3269 napja agroboy
Saucony Guide 8 (2) 3321 napja pereszke
(5 / 2)
Polar M400 GPS-es futóóra (10) 3405 napja Avanindra
(3 / 1)
Garmin Forerunner 10 3432 napja powermen
(5 / 1)
Asics teszt (1) 3442 napja powermen
(2.33 / 3)
Saucony teszt (6) 3442 napja powermen
(5 / 2)
Nike Air Pegasus (2) 3565 napja AnitaVeronika

Legfrissebb teszthozzászólások

Zsufi 1807 napja
Zsufi képe
Teszt: ALTRÁVAL AZ ULTRÁN

Én csak most kezdtem ezt az ultra futás dolgot. Cipőt keresek és teljesen tanácstalan vagyok. Salamon cipőm van, nem jött be. A talpam olyan vízhólyagos lett hogy a járás is kellemetlen volt. Most inov-8, altra, la sportiva cipőket néztem. Ez a leírás eddig a legjobb. Szóval az altra nem egy rossz választás? 

okt3gy 2696 napja
okt3gy képe
Teszt: ASICS Gel Kinsei 3

Sziasztok! Mar jo ideje csak asics ha futociporol van szo. Most egy asics gel kinsei 5-ot hasznalok, korabban pedig a 4es verziot. Csak dicserni tudom, minden darab 10ezrest .:-)

Hosszu 2820 napja
Hosszu képe
Teszt: Polar M400 GPS-es futóóra

Nekem az volt a tapasztalatom, hogy 1-2 hónap múlva nem mért reális pulzust. 10-20 egységgel kevesebbet mutatott, ami nekem csak azért baj, mert pulzuskontroll edzéseket végzek. ki kellett cseréltessem, szerencsére a decathlonosok ki is cserélték. 

Avanindra 2846 napja
Avanindra képe
Teszt: Saucony teszt

Én a Ride 7-eset használtam eddig. Kiválóan helyt állt/áll. Több mint 2000Km van benne, de kopás alig látszódik rajta. Nézegette az eladó srác... aztán mondta, hogy most vagy olyan könnyű vagyok, hogy nem kopott ennyit egy év alatt, vagy marha keveset futottam benne. 

Az utódja először egy Phoenix 7 volt, mert már nem lehetett abban az üzletben Ride-ot kapni. :( Viszont ebben 10km után megfájdultak a térdeim. Végül máshonnan sikerült beszereznem egy Ride 8-ast. Amit imádok Futhatok benne akármennyit, Olyan mintha a cipő vinne előre. :)

eftomi 2894 napja
eftomi képe
Teszt: Polar M400 GPS-es futóóra

Nekem ez a második M400-asom. Az előző két hónap után nem ismerte fel a párosított pulzus övet, visszavittem az üzletbe és kaptam egy Garmin Forerunner 225-öt helyette kipróbálásra. De az nagyon megbízhatatlan pulzus mérés terén, ez a modell csuklón méri a pulzust. Bár a GPS-es magasság meghatározásai jobbak egy beépített program segítségével mint a Polar-é. Egyik sem barometrikus, csak GPS alapú magasság meghatározású. A Polar viszont tud több féle edzés profilt. Lehet, hogy csak a 10 éves hűségem döntött a Polar mellett, ki tudja. Igazán jó cucc az M400.

FitU 2904 napja
FitU képe
Teszt: Polar M400 GPS-es futóóra

Polar M400 a legjobb áron itt -> http://fitu.hu/termekkategoria/polar_orak/

Blanka78 2920 napja
Blanka78 képe
Teszt: Polar M400 GPS-es futóóra

Nagyon jó óra. Könnyen tslál gps-jelet, tedzteltem mezőn id, szépen mutatta a térképen, hogy merre jártam. Pulzuszóna blokkolása nagyon egydzerű, futás közben, a kijelzőn megjeleníteni kívánt adatok rengeteg vsriációban beállíthatók. Kezdetben nem tslálta a telefonos alkalmazást, de most már sz is dimán megy, a telegonra töltöm az adatokat edzés után, a számítóhépen lévő programban is megjelenik minden. Géppel akkor szükdéges ösdzekapcsolni, ha az óra akar szoftvert frissíteni, de azt kiírja. Csomó funkcióját nem használtam még, van valami edzőprogram...én egyelőre mérésre használom. Még bőven benne vagyok a garanciális időben, remélem, a lejárta után sem lesz semmi gubanc. Nem a reklám helye, de Zergétől vettem, ha gond lenne vele, szerintem kis üzletekben jobb a garanciális szervíz érvényesítése. +Már nem tudom pontosan, de 1000 ft körüli összegért tett rá védőfóliát, ami szerintem hasznos. Én az órát csak sportoláskor használom, olyankor is kissé hivalkodónak érzem, mert nagy, és már többször a frászt hoztam magamra, mikor futás közben majdnem odacsaptam a Demszky-karókhoz. Szóval napközbenre szerintem nem kényelmes, de sportoláshoz kiváló. 

futor 2990 napja
futor képe
Teszt: Olcsó,jó. GPS óra

annyit változtatnék, hogy tudja a pillanatnyi pulzust. Megtalállam.

 

stépi 2998 napja
stépi képe
Teszt: WAVE RIDE 16 MIZUNO tele energiával

Olyan ez a teszt mint a jó búcsú: van benne minden! :)

 

pereszke 3026 napja
pereszke képe
Teszt: Saucony Type A6

Többedik edzés után, azt gondolom, hogy ez egy jó választás volt. Egyetlen hibája, hogy kissé csúszik a talpa.

Még több teszthozzászólás