Futéria pólós fóruma
Létrehozta: RunKa | 2012-04-15 16:55:09-kor
Beszéljünk itt a pólóról, ne kelljen visszalapozgatni, ki és mikor írt póló ügyben :)
Én még itt vagyok ám, csak szeretnék én is venni ehhez egy új pólót, csak nem jutok el addig... De ha nem megy, egy régit fogok odaadni Runkának. Még a máj. 7-i hét előtt mindenképpen. Szóval engem mindenképpen számolj bele, Duska!
Előzmény: Duska73 (16)
összesen annyi ami Nálad lesz. Senki más nem igényelte! Nekem bármikor jó a tali, csak előtte egy-két nappal azért egyeztessünk.
Előzmény: RunKa (13)
ja tényleg, te veszel egy bébi méretet:)), majd írj, ha meg van, szerdán lehet megyek a BSI-be, ha véletlen addig beszerzed.
Előzmény: forgi (14)
Duska: Bibe és Sneci-ke pólója nálam, én szerintem még beszerzek egyet ehhez a dologhoz, aztán várok még, hátha valaki jelentkezik. Ki postázza neked, hány pólóról lesz szó?
A május 7-i héten jó ha talizunk, vagy előbb szeretnéd ?
Köszi szépen. Én szerintem 11 körül fogok érkezni, akkor viszem a pólót.
Bibe, Sneci-ke: telefon lesz nálam, kb 9-től délig biztosan ott leszek a szigeten. Ha lement a 7-es futam, át tudom venni a pólókat !
Valaki még ?????
igen. nem tudom lesz-e ruhatároló, majd utána nézek. de lehet jön velünk valaki aki csak kísérő, nála lehet esetleg.
a 22-ire?
igen tervben van, mert nincs most túra a hétvégére :) lesz ruhatároló, vagy hová tesszük a futás idejére ?
Előzmény: bibe2 (5)
Sajnos nem találkoztunk Duskával Agárdon, ezért csatlakozom a pesti begyűjtéshez (részleteket majd megbeszéljük)
Bármely nap jó lehet 4 után.
Legyen hétvége, vagy hétfő, vagy péntek, vagy más nap?
Akár 4 után Kálvin tér nekem mindennap jó :)
Bri: Az én pólóm a jövőhéten lesz meg, de ne aggódj, téged is megvárunk :)
Duska: a május 7-i hétre gondoltam a randit, mert máj 12 valamire neked a harátidő, ugyi ?
Előzmény: Briel (18)