Futéria pólós fóruma
Létrehozta: RunKa | 2012-04-15 16:55:09-kor
Beszéljünk itt a pólóról, ne kelljen visszalapozgatni, ki és mikor írt póló ügyben :)
Jól csináltad! Csak a nick kell, a logó egyforma. Viszont felhívom a figyelmet, hogy nekem csak a CSAJOS logó van meg!! FIÚS NINCS!
Előzmény: Briel (64)
Gyerekek, nem egyforma lesz a póló? Mármint abba az értelemben, hogy nicknév és logó? Én csak a nickem tűztem rá arra, amit Runkának átadtam, mondván, hogy a többi ugyanolyan... Vagy még kell valamit mondani? :)
Okés, de ne késs :))) Teló legyen nálad, hogy megtaláljuk egymást és ne hagyd otthon a pólót sem :)
Előzmény: Eperszem (60)
Duska!
Ma postáztam a pólót, van mellette egy cetli is, amire ráírtam, hogy mit szeretnék, remélem el tudod olvasni! :)
Hová tudnék bringával eljutni ? Mondj pár alternatívát, mert gondolom te is bicivel jársz.
Coca cola, nem jössz ????
Előzmény: Eperszem (58)
Hú örülök, hogy nem maradtam le, szóval hova kell postázzal, vagy mik a lehetőségeim.
Bocsánata fiygelmetlen mindenemet...
Jó reggelt, sziasztok!
Hogy száradna le a keze minden tömegközlekedési eszközön annak, aki bekapcsolja a dögmeleg fűtést ilyenkor !!!
akkor most kinek írjam meg h pontosan mit szeretnék a pólóra rátetetni?
Duska, akkor neked meg van a futéria logó? A csajos, meg a pasis változat is? Ugye az lesz, meg a nick, aki akarja.
Igen, postázom, nem csoda, ha nem érkezett meg, mert még el sem küldtem.. .bocs!!!! Most válogatok, és holnap elviszi a kolleganőm a suli postájával együtt! :)
Igen, várjunk, mert Deby is postázza a pólóját (UGYE DEBY???) és még nem érkezett meg.
Előzmény: RunKa (47)
ajajj, én erről hogy maradtam le??? de nyomi vagyok, van még esélyem polót adni??
Azt mondtad Pestre jösz, H-P meló 16-ig, onnantól kezdve bármi lehet.
Kocsival jösz fel? Ha igen, 16ó Kálvin tér ?
Ha nem, akkor igazodom.
Előzmény: Duska73 (43)
Bibepipaszár:) Elégedett is lennék, ha nem lenne kicsi :) (XXXXL smile:-)
Drága Duska! Úgy gondolom, aki jelentkezett a pólóra, annak már kezemben a pólója, akár megbeszélhetjük a randit !
Na srácok...most hogy van egy csomó új pólóm, piros, fehér, sárga, kék, zöld, ebben az életemben nem kell vennem egy darabot sem, úgy hogy :
köszike ! (jó nekem így felirat nélkül is:D)
Ha bementem megcsörgetlek Bri, nem is értem mit csináltam, miért nem hallottam, hogy hívtál:(
Most láttam reggel.
Igen, közel vagyunk egymáshoz, én a Klinikák megállónál. Hívlak és megbeszéljük.
Előzmény: RunKa (34)
Persze hogy :) Átl. 4 ig dolgozom, akkor nagyjából a melóhelyed körül tekeregek, nem ?
C
Előzmény: Briel (33)
Még én is itt vagyok! :)
Nem lesz új pólóm, egy régit adok, csak ki kell mosnom! :) Nekem a Kálvin teres megoldás tetszik, felhívhatlak telón?
szuper forgi !!! okés.
moni, jövőhét csüt 3-a vagy péntek 4-e Kálvin tér 16:05 óra?
7-e 16:10 Nyugati ?
vagy 8 és 11-e közt bármely nap 16:05 Kálvin tér ?
Előzmény: forgi (28)
Igen legyen, mert napközben eszembe jutott, hogy nálam van két póló, azért ne csücsüljenek itt hónapokig, megvárom forgit és brit, ha készen vannak jelentkezem.
szerintem legyen valami határidő, mert akkor hátha összekapják magukat a többiek is. max. legyen majd egy másik alkalom is.
okés duska , ám ahhoz képest, hogy a zénó féle listában voltunk vagy 20-an, nem tolongtok többiek !
Előzmény: Duska73 (20)
Nincs határidő, csak azért írtam anno, hogy végre elindítsuk a dolgot. Mindenkit megvárunk!!!!!
Előzmény: RunKa (19)
Nos, drága Futériások, ki szeretne még pólót nekem átadni ?????