Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 508 942 km-t sportoltatok

Teszteld te is

kedvenc sportcuccodat
majd írd meg róla a véleményed!

Kategóriák

Futócipő

65
teszt
Tovább a futócipő tesztekhez

Óra, GPS

12
teszt
Tovább a óra, gps tesztekhez

Kiegészítők

4
teszt
Tovább a kiegészítők tesztekhez

Nike Air Pegasus

AnitaVeronika    3593 napja

Termék: Nike - Nike Air Pegasus

Összefoglalás

Naponta maximum 10, minimum 6 km futásal tesztelem (Futóútvonal összetétele általában 100 % beton). Légtalpas cipőről van szó, könnyű, és szinte azt érzed repülsz benne. A talpában micro chip-et is lehet helyezni, ami összekötettésbe van pl a lépésszámlálóddal stb futóeszközöddel. ( ezt a részét nem használom ki, és nem is próbáltam még) Nagyon kényelmes és puha a talprész.

2014.08.17.

A tegnapi napon rossz minőségő homokos földúton használtam, rendkívül jól viselkedett a cipő, nem csúsztam el a hirtelen helyváltoztatásoktól sem mert néhol hirtelen kellett kikerülnöm egy két sártengert.... :D Változatlanul kényelmes. :)

 

 

Részletes teszt

Az oldalra nem régiben regisztráltam és már előtte is megvolt a cipő 2014. június 15. én kezdtem el használni. Imádom! most augusztus 18. át írunk. Az állapota kicsit megviselt, látszik rajta hogy rendszeresen használva van. Nincs rajta szakadás, vágás anyag elválás stb. Egyedül a légtalppal vannak némi problémák: Úgy érzem , hogy már nem olyan rugalmas mint új korában, talán kicsit öszement a rendszeres használat hatására, de természetesen ez várható volt. Én azt vallom ,hogy nincs olyan légtalpas cipő, olyan anyagú talp ami nem zsugorodna össze egy idő után a használattól és a futó súlyától.

De mindezek ellenére most is kényelmes de nem olyan mint új korában. Én azért szeretem mert mióta a Nike Air Pegasust használom nem fáj benne a bokám a térdem és a lábszáram sem. Az előző cipőimnél sokszor fájdalmas volt a futás mert nem tudtam kivárni, hogy elmúljon a fájdalom. Minden nap mentem akkor is ha fájt a lábam a rossz minőségű cipő miatt.

Remélem evvel a tesztel sokat segítek. Mostantól hetente fogok leírást adni a cipő állapotáról és tapasztalataimról.

 

További szép napot Mindenkinek!

 

Nike - Nike Air Pegasus értékelése Megvennéd-e újra?
Szívesen megvenném következő alkalommal is
Rugalmasság
Nagyon rugalmas, szinte repülnek benne a lábaim
Design
Nagyon szép, legszívesebben egész nap nézegetném
Stabilitás
Stabil, szinte minden helyzetben jól támaszt
Tartósság
Elég tartós, de 1000 km körül már megérett a cserére
Kényelem
Az egyik legkényelmesebb cuccom, ami valaha volt
Csillapítás
Kiválóan csillapít, igazán puha benne a talajfogás
Összesítés
(4.29 / 7)
Teszt értékelése

2 hozzászólás

AnitaVeronika 3593 napja
AnitaVeronika kpe

cipőm

Liverpool 3585 napja
Liverpool kpe

Szia AnitaVeronika,

köszönjük a leírást. Ha jól látom, ez nem a legújabb verzió, hanem még (talán) a Pegazus 30 (érdemes lenne pontosítani, mivel igen komoly módosítások is előfordulhatnak adott sorozat különböző típusai között, lásd a legutóbbi Pegát). Abban vitatkoznék, hogy a légtalp "összement" volna: a légtalp természeténél fogva nem tud összemenni, legfeljebb megsérül, kilyukad, és elszivárog belőle a gáz. (A talp anyaga el tud öregedni, ami természetesen a rugalmasságot is csökkenti, de ez egy ilyen korú cipőnél, 5-600 km-nél még nem időszerű.)

Mindenesetre a Pega nem véletlenül tart a 31. (32?) típusnál, nagyon sok futónak bejött/bejön, anno én is szerettem a sajátjaimat.