Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 507 006 km-t sportoltatok

Teszteld te is

kedvenc sportcuccodat
majd írd meg róla a véleményed!

Kategóriák

Futócipő

65
teszt
Tovább a futócipő tesztekhez

Óra, GPS

12
teszt
Tovább a óra, gps tesztekhez

Kiegészítők

4
teszt
Tovább a kiegészítők tesztekhez

Saucony teszt

powermen    3470 napja

Termék: Saucony - RIDE 6

Összefoglalás

 Futottam benne hosszabb rövidebb távokat, azoknak ajánlanám akik 15-20 km feletti távokat futnak.

Részletes teszt

2014 Március 5-én vettem akkor 29900 ft-ért. Egy számmal nagyobb méretben mivel hosszabb távokat szoktam futni. A szellőzése kevésbé olyan jó mint az előtte lévő Asics-nak. Májusban futottam benne egy 62km-es távot megállás nélkül, a végére sem térd, sem bokafájásom nem volt. Azóta 60 félmaratont, és két maratont tettem bele, illetve egy 50 km-es távot mindennemü sérülés nélkül. Most december 5-én pont mikuláskor volt az egyik futótársunk 46. születésnapja, amit 46 km futással ünnepeltünk meg, és a cipőm még mindig tompit de már veszített a hónapokkal ezelőtti erejéből. 90%-ban  aszfalton, és betonon használom, és csak néha futok benne töltésen. 12 órás futáson, kipróbáltam rekortán pályán de ott nem vált be nekem, nagyon süppedős a sarka, és minden elrugaszkodásnál olyan érzést keltett mindha belecuppant volna a lábam, és tapadna a pályához. Mostanra 2600 km-ert raktam bele, külsőre semmi baja, sehol egy szakadás rajta, a sarka picit megkopott, és a tompítása sem a régi, de félmaratonokhoz még mindig alkalmas. Én személy szerint csak jót tudok írni róla, még nem vásároltam meg az utódját, egyenlőre még mindig állja a sarat.

Saucony - RIDE 6 értékelése Megvennéd-e újra?
Szívesen megvenném következő alkalommal is
Rugalmasság
Rugalmas, igen könnyű benne a léptem
Design
Nagyon szép, legszívesebben egész nap nézegetném
Stabilitás
Nagyon stabil, soha nem bizonytalanodik el
Tartósság
Nagyon tartós, több mint 1000 kilométer után is alig kopik
Kényelem
Az egyik legkényelmesebb cuccom, ami valaha volt
Csillapítás
Kiválóan csillapít, igazán puha benne a talajfogás
Összesítés
(4.57 / 7)
Teszt értékelése
5 / 2 értékelésből

6 hozzászólás

kate 3462 napja
kate kpe

Ez a fajta nekem is bejött :D

barnamiklos73 3459 napja
barnamiklos73 kpe

Ride 5 volt az első Saucony cipőm,ezt nagyon szeretem,bár  nekem a létező minden helyen szakadt! Az biztos hogy kilóméter van benne bőven.Az utódját minden bizonnyal megvenném!

Saucony Guide 7 cipőmet viszont biztos hogy nem ajánlanám senkinek.Ismeretségemben van olyan aki ezt nemes egyszerűséggel néhány futás után leselejtezte "füvet nyírni jó" kategóriába helyezve! Én is ezt tenném,csak ehez túl drága volt.

Muszáj elfutnom ezt a cipőt!

powermen 3458 napja
powermen kpe

Jó hogy mondod, akkor nem guide lesz a következő kiszemeltem. Inkább a Ride 7. Bár arról még semmit nem hallottam. 

barnamiklos73 3458 napja
barnamiklos73 kpe

Powermen!  Az igazsághoz hozzátartozik,hogy a Ride neutrális cipő,míg a Guide stabil.

Nekem a Guide nem jött be! A következő Ride 7 lesz.Lehet hogy nemes egyszerűséggel nekem nincs szükségem a stabil-belső oldalán megtámasztott cipőre. 

powermen 3455 napja
powermen kpe

Én bemérettem a lábam, előtte próbálgattam párat, de fájt a térdem bennük, aztán világosított fel a nyúlcipőboltos, hogy rossz cipőben járok. 

Avanindra 2873 napja
Avanindra kpe

Én a Ride 7-eset használtam eddig. Kiválóan helyt állt/áll. Több mint 2000Km van benne, de kopás alig látszódik rajta. Nézegette az eladó srác... aztán mondta, hogy most vagy olyan könnyű vagyok, hogy nem kopott ennyit egy év alatt, vagy marha keveset futottam benne. 

Az utódja először egy Phoenix 7 volt, mert már nem lehetett abban az üzletben Ride-ot kapni. :( Viszont ebben 10km után megfájdultak a térdeim. Végül máshonnan sikerült beszereznem egy Ride 8-ast. Amit imádok Futhatok benne akármennyit, Olyan mintha a cipő vinne előre. :)