Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 506 602 km-t sportoltatok

Teszteld te is

kedvenc sportcuccodat
majd írd meg róla a véleményed!

Kategóriák

Futócipő

65
teszt
Tovább a futócipő tesztekhez

Óra, GPS

12
teszt
Tovább a óra, gps tesztekhez

Kiegészítők

4
teszt
Tovább a kiegészítők tesztekhez

Polar M400 GPS-es futóóra

Avanindra    3432 napja

Termék: Polar - M400

Összefoglalás

Nem túl olcsó, de ár-érték arányban a legjobb óra. Nem bántam meg, hogy megvettem. Hétköznapokon is simán hordható, nőknek is :)

Részletes teszt

Már egy jó ideje szerettem volna GPS-es órátmagamnak, de ár-érték arányban a legjobbat szerettem volna, így inkább vártam a megvétellel. A döntésem a Polar M400-as órára esett és nem bántam meg. Hihetetlenül gyorsan megtalálja a GPS jelet és nem veszti el. Emellett pulzust is mér.

Ára: 60000Ft volt.

Nagyon sok funkciója van, mint pl.:

 • Sebességet, távolságot mér
 • Magasságmérés
 • Útvonal rögzítés és feltöltés
 • Vissza a starthoz funkció ( Nagyon kis aranyos funkció :D Lényegében egy iránytűt mutat merre haladj, kijelezve a hátralévő távolságot.)
 • Befejezés idő becslés
 • Pulzustartományok beállítása
 • Fitnesz teszt (VO2 max meghatározása)
 • Kalória mérés
 • Futási index
 • Bluetooth adatátvitel
 • Hybrid mellkaspánt
 • Az óra vízálló, úszni is lehet benne
 • Ébresztőóra és szundi funkció
 • Háttérvilágítás
 • Memória kapacitás 30 óra GPS és HR
 • Szerkeszthető kijelző nézet
 • Inaktivitási figyelmeztetések ( Ha sokáig egy helyben vagy, nem mozogsz, felszólít, hogy indulj mozogni ;)
 • Alvás időtartama és minősége
 • Kijelzi, hogy mennyit kell futnod/sétálnod/állnod ahhoz, hogy a napi mozgásodat letudd :)

Emellett természetesen még több funkciója is van, csak a számomra fontosakat írtam le.

Polar - M400 értékelése Megvennéd-e újra?
Minden pénzt megér, azonnal kérek még egyet
Design
Gyönyörű, ha elhasználom vitrinben a helye
Kényelem
Az egyik legkényelmesebb cuccom, ami valaha volt
Tartósság
Nagyon tartós, évek múltán is szinte új
Használhatóság
Tökéletes, mindet tud, amire csak szükség lehet
Összesítés
(5 / 5)
Teszt értékelése
3 / 1 értékelésből

10 hozzászólás

powermen 3418 napja
powermen kpe

Jól hangzik.

snatch 3393 napja
snatch kpe

és hogyan lehet az edzéseket törölni a memóriából? vagy egyáltalán kell-e?

erre sehogy sem jöttem még rá :)

 

amúgy tényleg jó óra.

Avanindra 3389 napja
Avanindra kpe

Nem kell kitörölni :) 30 óra GPS és HR tárolására képes. A legutolsók fognak törlődni. Mivel állandóan feltölti az ember a honlapra az eredményeit, így nem fognak elveszni az adatok, ha pl. az órának törlődött is a memóriájából az adott edzés.

Bár már elmúlt éjfél, így nem tudom megnézni... de elvileg az aznapi edzést még kilehet törölni. A régebbieket nem, hisz úgy is törlődnek egy idő után.

Raszi 3287 napja
Raszi kpe

Szóval. Csak azért iratkoztam fel, hogy ehez a cikkhez kommentet írjak. Személyes tapasztalatom igen rossz. Vettem a Decathlonban egy fehéret. Egy hónap múlva a számítógépem nem ismerte fel, sőt le is csapta a gépemet. Visszavittem a hibát elismerve visszaadták a pénzt. Gondoltam peches voltam vettem egy feketét. Egy hónap múlva a gépem nem ismerte fel. Visszavittem most várom a teszt eredményét. Szóval kettőből kettő rossz volt. Azt hiszem ez azért elég negatív. Számomra hihetetlen. Azt hiszem többet nem próbálkozom :)

zodor 3233 napja
zodor kpe

Ilyen óra vásárlásán gondolkodom, de Raszi hozzászólása eléggé kedv elvevő, másnak is van hasonló rossz tapasztalata? (És akkor felmerül a kérdés, hogy ha már polar-t sem akkor mit vegyen az ember?)

fejerpeter 3225 napja
fejerpeter kpe

Zodor! 

Csakis Zerge-től vegyél Polar termékeket. Másodkézből vagy ellenőrizhetetlen helyről ne.

http://www.zerge.info

 

Ez az óra prémiumkategóriás termék, ha hivatalos márkaszervízből veszed nem történhet semmi baj...Ráadásul 2 év garancia van az órára és a mellkaspántra.

Blanka78 2948 napja
Blanka78 kpe

Nagyon jó óra. Könnyen tslál gps-jelet, tedzteltem mezőn id, szépen mutatta a térképen, hogy merre jártam. Pulzuszóna blokkolása nagyon egydzerű, futás közben, a kijelzőn megjeleníteni kívánt adatok rengeteg vsriációban beállíthatók. Kezdetben nem tslálta a telefonos alkalmazást, de most már sz is dimán megy, a telegonra töltöm az adatokat edzés után, a számítóhépen lévő programban is megjelenik minden. Géppel akkor szükdéges ösdzekapcsolni, ha az óra akar szoftvert frissíteni, de azt kiírja. Csomó funkcióját nem használtam még, van valami edzőprogram...én egyelőre mérésre használom. Még bőven benne vagyok a garanciális időben, remélem, a lejárta után sem lesz semmi gubanc. Nem a reklám helye, de Zergétől vettem, ha gond lenne vele, szerintem kis üzletekben jobb a garanciális szervíz érvényesítése. +Már nem tudom pontosan, de 1000 ft körüli összegért tett rá védőfóliát, ami szerintem hasznos. Én az órát csak sportoláskor használom, olyankor is kissé hivalkodónak érzem, mert nagy, és már többször a frászt hoztam magamra, mikor futás közben majdnem odacsaptam a Demszky-karókhoz. Szóval napközbenre szerintem nem kényelmes, de sportoláshoz kiváló. 

FitU 2931 napja
FitU kpe

Polar M400 a legjobb áron itt -> http://fitu.hu/termekkategoria/polar_orak/

eftomi 2921 napja
eftomi kpe

Nekem ez a második M400-asom. Az előző két hónap után nem ismerte fel a párosított pulzus övet, visszavittem az üzletbe és kaptam egy Garmin Forerunner 225-öt helyette kipróbálásra. De az nagyon megbízhatatlan pulzus mérés terén, ez a modell csuklón méri a pulzust. Bár a GPS-es magasság meghatározásai jobbak egy beépített program segítségével mint a Polar-é. Egyik sem barometrikus, csak GPS alapú magasság meghatározású. A Polar viszont tud több féle edzés profilt. Lehet, hogy csak a 10 éves hűségem döntött a Polar mellett, ki tudja. Igazán jó cucc az M400.

Hosszu 2847 napja
Hosszu kpe

Nekem az volt a tapasztalatom, hogy 1-2 hónap múlva nem mért reális pulzust. 10-20 egységgel kevesebbet mutatott, ami nekem csak azért baj, mert pulzuskontroll edzéseket végzek. ki kellett cseréltessem, szerencsére a decathlonosok ki is cserélték.